ART CRAFTS WRITINGS BITS&PIECES ATELJEE BIO/CONTACT

WRITINGS

 • Poetry (FI/EN)
 • Dreams (FI)
 • Texts from the IB (FI/EN)
 • Medical texts (FI)
 • Minna näkee unia: 2002

  Toisten unien lukeminen tai kuunteleminen on ehkä tylsää puuhaa, mutta minkäs teet. Ja selitänpä tässä pari toistuvaa erisnimeä, kun olette kerran ihmetelleet: Antti -> silloinen asuinkumppanini, Jaakko -> veljeni, Mankali -> lapsuudenkotini Mikkelissä. Loput nimeltä mainitut ihmiset -> mitä luultavimmin kavereitani/tuttujani.

  040702 Kromosomieläimiä

  Olimme Antin kanssa Mikkelissä rannassa, aikeissa mennä uimaan. Yhtäkkiä horisontista kiisi lähemmäksi joku iso olio, ja kohta Antti tunnisti sen valtavaksi mäyräksi. Mäyrä ui s-kirjaimen muotoista reittiä, kömpi sitten laiturille ja lähti jahtaamaan meitä.

  Etupihalla olikin menossa taistelu. Pari setää yritti ampua kolmea isoa harmaakarhua, ja yhtäkkiä ne kaikki jähmettyivätkin patsasmaisesti paikoilleen. Isä ja Jaakko kaasivat pihalla urakalla puunrunkoa - kaatunutta puunrunkoa, that is. Sitten minun yhtäkkiä pitikin kiivetä keittiön ikkunasta ulos ja hypätä lasimurskalle, kun joku ihmeellinen eläin jahtasi.

  Yhtäkkiä olinkin Silent Hillin tyylisessä sairaalassa, jossa juoksentelin kaikennäköisiä olioita pakoon. Omituista hommassa oli se, että inventaario otettiin esille alushousuista. Tarvitsen pyssyn - käsi alkkareihin. Tarvitsen karkkia (?) - käsi alushousuihin. Hmm.

  No, ammuskelin siinä sitten vihollisia ja menin seinässä olevaan pieneen syvennykseen. Yhtäkkiä sairaala olikin muttunut koulukseni, mutta vihollisia lappoi edelleen. Tyhjensin pari lipasta yhteen oudon oloiseen viholliseen (se oli vanha pervopappa) mutta se ei kuollut, vaikka sen ruumiiseen ilmestyi n haavaa. No, ihmettelin sitten sitä ja menin sairaalan/koulun vastaanottoon/infotiskille valittamaan tästä asiasta.

  Kerroin vastaanottoapulaiselle, että käytävässä on aivan liian vaikea vihollinen. Apulainen tutki ko. vihollisen konfiguraatiofileä ja totesi että aha, joku on laittanut tuohon yhteen kohtaan väärän arvon, minäpä korjaan sen.

  050702 Havaijin kuningas

  Antti oli hengenhädässä. Hän ilmoitti olevansa kadonnut Havaijin kruununperijä, ja että hänen täytyisi lähteä Etelä-Afrikkaan ettei häntä tapettaisi.

  060702 Sisäoppilaitos

  Minä olin perustanut Mankaliin tyttöjen sisäoppilaitoksen, ja olin itse sen oppilaana. Seisoimme kaikki tytöt mustavalkoisissa vaatteissa siististi kammattuna ruokapöydän ääressä, kun johtajatar tuli sisään ja käski meidät kaikki riviin ja ilmoitti haluavansa "tarkastaa meidän sirot pienet jalkamme". No, minä olin rivissä ensimmäisenä, ja kun opettajatar katsoi minun jalkojani, jotka olivat oudosti turvonneet, arpeutuneet ja punaiset, hän kimmastui ja huusi "ovatko nämä muka sirot ja pienet jalat?" Minä suutuin, työnsin opettajattaren jääkaappia vasten ja purin häntä rinnasta, huutaen "onko tämä muka rinta?". Sitten purin häntä selästä, kysyen "onko tämä muka selkä?" ja mahasta kysyen "onko tämä muka maha?".

  070702 Ravintolalasku

  Olimme Antin kanssa syömässä jossakin kummallisessa ravintolassa jotain kallista ruokaa. Söimme sitten aikamme. Antti lähti pois valittaen huonoa oloa, mutta minä kävin vielä käsiksi oudosti raparperipiirakan näköiseen vuoassa valmistettuun pihviin, joka oli valunut kummasti reunoille. Kuorin reunat pois ja söin siitä yhden palasen, ja se oli ihan hyvää. Lähdin sitten Antin perään.

  Sain Antin kiinni, ja aloin valittamaan että meidän pitäisi kääntyä takaisin ja maksaa 60 euron ravintolalasku. Antti ei kuitenkaan halunnut, ja minä aloin huolestua, että ravintola lähettäisi poliisin peräämme. Menimme kuitenkin sitten saunaan. Sauna vaikutti oudosti uuninpankolta - sen yksi sivu oli auki kadulle. Antti katosi taas jonnekin, kun minä jatkoin saunomista (vaatteet päällä). Sitten paikalle tuli noin 10-vuotias pisamakasvoinen poika, jonka kanssa kävimme seuraavan keskustelun:

  minä> Hyvää päivää.
  poika> Hyvää iltaa.
  minä> No, niinpä kai tähän vuorokaudenaikaan pitäisi pikemminkin sanoa.

  Sitten poika alkoi laulaa. Kohta minä huomasin että tunnen ko. laulun ja liityin mukaan.

  080702 Suunnistusta

  Olin yläastetta vastaavassa koulussa, ja oli liikunnantunti. Tästä minä vanhan tapani mukaan kimmastuin, koska en ollut asiasta mitään tiennyt tai tuonut liikuntaan sopivia vaatteita. Tällä kertaa liikunnassa oli suunnistusta, ja suutuin yhä enemmän - varsinkin, kun parinani oli joku ala-asteen luokkakaverini, josta en ihmeemmin pitänyt.

  Lähdimme matkaan, ja kohta törmäsimme vanhaan, keskiaikaisen näköiseen puumajaan, josta löytyi kaksi miekkaa, joista toinen oli Guarda Revanche. Tutkimme sitten jotakin aarrekirjaa ja saimme selville, että mökki oli kuulunut aikoja sitten kuolleelle naispuoliselle soturipäällikölle nimeltään Berthel (tai Berth) Lupus.

  090702 Aku ja Iines

  Torniossa oli vieraita, jotka istuivat ruokapöydän ääressä. Kun minä olin tulossa alas portaita, yksi niistä osoittautui Iines Ankaksi ja alkoi uhkailla muita vieraita ja vaati saada tietää pankkikorttini numeron.

  Jossakin vaiheessa unta vilahti myös Aku.

  100702 Kuolleita kaloja ja kallista parturointia

  Jostakin syystä olin mennyt Mankalissa rantaan, ja lähdin uiskentelemaan hyvin matalassa vedessä rantaa pitkin etelään. Parinkymmenen metrin päässä laiturista sukelsin huomatakseni että vesi oli muuttunut violetin- ja sinervänharmaaksi, ja että veden pinnasta riippui köysiä joihin oli sidottu riepoteltuja kalapaloja. Vesi oli myös niljaista ja kylmää. Yhtäkkiä nousin veden pinnan yläpuolelle jonkinlaiselle köysisillalle istumaan, ja Antti oli vieressäni. Yhtäkkiä veteen allamme tuli pyörre - aivan kuin kylpyaltaaseen - ja se alkoi hörppiä vettä sisäänsä. Antti päätti tutkia mistä on kyse, ja hyppäsi vastusteluistani huolimatta alas.

  Olin liittynyt jonkinlaiseen maanalaiseen anarkistijärjestöön. Siellä tapasin oudon ja hiljaisen tytön, jota kaikki syrjivät, ja vaikka yritin olla ensin hyvä ja kärsivällinen, alkoi tyttö ärsyttää kohta minuakin liikaa, ja liityin muihin. Sitten tapasin kauniin tummahiuksisen naisen ja halusin sänkyyn hänen kanssaan, mutta ajattelin nähneeni ristin hänen kaulallaan enkä uskaltanut lähestyä häntä. Kun seuraavan kerran näin häntä, huomasin, että hänen kaulakorunsa muodostuikin parista kulkusesta, ja päädyimme aika nopeasti sänkyyn jollekin parvekkeelle.

  Olin Mikkelissä. Paikalle tuli eräs luokkakaverini joka sanaakaan sanomatta otti sakset ja leikkasi hiuksistani latvoja pois. Ihmettelin tätä, ja hän kertoi, että siellä ja siellä on hyvä ja halpa kampaamo. Jostain syystä sitten lähdin sinne. Perillä minulle selvisi, että hiustenleikkuu maksaa 100 euroa. Raivostuin tästä ja huusin kassalla seisovalle naiselle, että 100 euron maksaminen hiusten siistimisestä on sairasta, varsinkin kun sama toimenpide maksaa muissa kampaamoissa noin 10 euroa, ja ilmoitin, että budjettini ei tosiaankaan riitä moiseen tuhlailuun. Kohta kuitenkin kaduin raivoamistani ja pyytelin kassanaiselta runsassanaisesti anteeksi.

  Katsoimme Antin ja erään irc-tuttuni kanssa Mankalin salissa televisiota jonkinnäköistä pornoa. Irc- tuttu osoitti erään naisen rintoja ja kysyi virnistäen "No, ovatko sitten nuo mielestäsi kauniit?". Vedin paitani korviin ja vastasin "eivät."

  Kohta huomasin, että olin muuttunut mieheksi, ja että kiveksiäni oli alkanut peittää joku kummallinen, pilkukas, harmaa aine. Sitä sitten siinä ihmettelin, ja pohdiskelin, että en kai voi mennä gynekologille näyttämään pallejani ja sanomaan "nämä homehtuvat".

  110702 Autonvaihto

  Eräällä luokkakaverillani ja minulla oli samanlainen auto. Jossakin vaiheessa huomasin, että automme olivat vaihtuneet, ja lähdin ajamaan kaveriani takaa autolla. Kohta kuitenkin kaverini ajoi minun autoni puuhun, ja autosta lensi ulos ko. kaverin tyttöystävä, joka löi päänsä katupylvääseen. Hänen päästään tuli iso sideharsopallo.

  120702 Pianonsoittomasennus

  Olin ala-asteeni luokkahuoneessa, joka kuuluu - tai ainakin kuului - 5. ja 6. luokille. Kaikki lukioni luokkalaiset olivat paikalla, ja minä istuin pianon takana valmiina soittamaan. Puhuttiin siitä, kenen pitäisi soittaa pianoa joulujuhlassa. Minä olin ensimmäisenä ja ilmeisen varmana ainoana ehdokkaana, mutta sitten eräs nousi seisomaan ja julisti ryhmänohjaajalle "minä olen paljon mestarillisempi kuin Minna". Kohta nousi toinen ja sanoi "minä olen vieläkin mestarillisempi". Minä masennuin.

  Suunnittelimme luokan kesken sitten muutakin ohjelmaa joulujuhlaan. Ryhmänvalvojani keksi, että voisimme esittää englantilaisten lasten ennen sähköistymistä harrastamia leikillisiä arvoituksia - vahinko vain, että kukaan meistä ei käsittänyt niitä, koska ne oli esitetty sekaisin suomeksi ja englanniksi ja lisäksi mallia "Kysymys: What is a cat? Vastaus: Olen neurososiologinen maisterikandidaatti, joka valvoo Feng Shuin toteutumista kodeissa!" Ryhmänvalvojaa vitsit tuntuivat huvittavan suurestikin, mutta kaikki muut istuivat kysymysmerkkeinä.

  130702 1984

  Olin joutunut Orwellin 1984'ään sisään, tarkemmin ottaen Miniluvin kellareita muistuttavaan paikkaan. Meitä oli siellä muitakin, harmaapukuisina, ja meitä tarkkailtiin koko ajan. Jotenkin kuitenkin onnistuimme siinä jostakin keskustelemaan, ja minä käsitin, että jos jonkun mielestä tälläinen maailma oli hyvä, hänen täytyi olla aivan seinähullu. Kohta meidän piti lähteä suorittamaan jotain kummallista tehtävää, johon tarvittiin suojavarustuksia. Joku otti selvää tulevan tehtävän vaatimista suojamääräyksistä, ja etsimme kasasta kumisaappaat, jotka oli luokiteltu suojausluokkaan B+, eli ne kestivät radioaktiivisuutta. En löytänyt itselleni saappaita, joten sellikaverini etsi ne minulle. Loppujen lopuksi se pari, jonka sain jalkaani yletti minua reisiin asti.

  Kävimme sitten jossakin tekemässä jotakin ja tulimme takaisin. Kun olimme palaamassa takaisin huomasin, että muutama mukana ollut ihminen oli tuttujani Mikkelistä. Vaihdoin myös pari sanaa vanginvartijani kanssa, ja kävi ilmi, että hän olikin ihan mukava tyyppi.

  Sitten lähdin juoksemaan vessaan ja takaisin, ja aina minun piti palata sinne, ja se ärsytti hyvin paljon.

  140702 Juhlat

  Olin järjestämässä jonkinlaisia juhlia, ja olin leiponut niitä varten ison jäätelökakun. Ensimmäiset kaksi vierasta - luokkakavereitani - tulivat sisälle, söivät palat kakkua, kommentoivat sitä "uunissa lässähtäneeksi" ja kävivät eteisen lattialle makaamaan ja nukahtivat. Yritin lähetellä parille muulle tekstiviestejä, mutta he sanoivat etteivät voisi tulla, koska heidän täytyy tiskata. Katselin veljeni huoneen ikkunasta ulos ja ihmettelin, miksi korkeimpaan takapihan mäntyyn on kiinnitetty kirkas, vihreä valo.

  Eräs opettajani kantoi keittiöön lisätuoleja, ja kyseli, että kuinka monta vierasta vielä tulisi paikalle. Minä en viitsinyt myöntää, että nolla tai kaksi, ja sanoin että "no ainakin kuusi". Opettaja sitten naureskeli siinä ja kysyi, mitä me söisimme. Vastasin. Opettaja tuntui tulevan surulliseksi, ja täydensin "siis ihan kakkua, eikä sitä jäätelökakku-eläintä".

  Katselin ulos myös keittiön ikkunasta, ja huomasin, että Mankali oli yhtäkkiä monikerroksinen, ja että se vihreä valo näkyi vieläkin. Isä tuli keittiöön, selitti jotakin ja lähti sitten pois. Opettaja tuli takaisin keittiöön, katsoi maljassa olevia pyöreitä, kirkkaansinisiä koristekiviä ja sanoi "minäpä käyn ostamassa sinulle lisää noita A-vitamiinipitoisia pillereitä." Minä vastasin "juu, käy uusimassa resepti."

  150702 New Yorkin ihmeitä

  Olin saanut tietää, että minun pitäisi soittaa Ultra Bran taustoja New Yorkin konsertissa kolmen päivän päästä. No, mikäs siinä, minä ja Antti matkustettiin sinne ja ruvettiin hiippailemaan pitkin kaupunkia. Huomautin Antille, että pistäisi lompakkonsa kunnolla takataskuunsa ettei sitä varastettaisi, ja Antti oli juuri tekemässä työtä käskettyä kun joku sälli juoksi ohitse ja nappasi ko. lompakon. No, minä kiljuin jotain varkaasta ja lähdin juoksemaan perässä.

  Sain kuin sainkin varkaan kiinni ja aloin selittää hänelle, että koska olimme turisteja Suomesta, hän ei varmaankaan tahtoisi pilata lomaamme varastamalla rahamme ja muut asiapaperimme. Hän epäröi vielä, joten totesin hänelle, että vaikka rotujemme (varas oli tummaihoinen) välillä onkin epäluuloja ja vihaa - hänen mielestään minä olin idiootti valkoihoinen turisti ja minun mielestäni hän pelle suoraan afrikasta - ei meidän tulisi käyttäytyä inhottavasti toisiamme kohtaan. Loppujen lopuksi varas (yhtäkkiä latinoksi muuttunut) antoi minulle Antin lompakon takaisin ja pyysi minua tavaamaan (tai sitten rupesin vain itse tavaamaan) sanan "prejudice". Lopuksi suutelin häntä ja lähdin takaisin Antin luokse.

  Minulle tuli kamala vessahätä ja poikkesimme jonkun kiinalaisen ravintolan vessaan. Minä olin hieman hermostunut, sillä wc't siellä oli ilmeisesti varattu vain ravintolan asiakkaille, mutta Antti patisti minut kuitenkin sisään. Menin wc'n koppiin sisään ja ihmettelin näkemääni: kaikkialla roikkui pieniä PostIt-lappuja, joihin oli kirjoitettu viestejä, sekä erilaisissa pienissä, kauniissa verkkopusseissa olevia hedelmiä (enimmäkseen appelsiineja) joissa oli niissäkin mukana erilaisia viestejä.

  170702 Nepali

  Olin kotona löhöämässä sohvassa ja käskin Antin tuoda minulle juotavaa.

  Yhtäkkiä olin jossakin kummallisessa tilaisuudessa, jossa mukana oli myös veljeni. Häntä lähestyi ryhmä pelottavan näköisiä korstoja, ja minä juoksin väliin tiedustellen, mikä oli hätänä. Korstot ilmoittivat, että veljeni pitäisi kärsiä jonkun PCP-skandaalin takia. Minä en kuitenkaan päästänyt heitä eteenpäin, vaan käskin heidät pois. Rupesin sitten jutustelemaan heistä yhden kanssa, ja kohta huomasin, että oli aamuyö ja olin hänen sängyssään. Lähdin pois mutta jostakin syystä minun piti lähteä heti takaisin. Huomasin että olin alasti. Nappasin jostakin lakanan ja lähdin tämän sällin taloa kohti (joka sijaitsi ilmeisesti Neulamäen suunnilla). Pääsin ko. talon hissiin asti, mutta sitten alkoi tapahtua jotain kummaa - hissi ei totellut. Aloin hermoilla, sillä ei olisi mukavaa, jos minut nähtäisiin yöllä hiippailemassa ympäri vierasta kerrostaloa lakanaan pukeutuneena. Yritin lähteä siitä sitten jonkun kaverini luo.

  190702 Tuskastumista

  Meillä oli Mikkelissä puutyöverstaassa kavereiden kesken jonkinlainen kokous. Menin sisälle hakeakseni ihmisille ilmeisesti juotavaa, ja kun vilkaisin kasvojani, niiden oikea puoli oli iljettävän arpikudoksen peitossa.

  Sitten olikin aika lähteä pois Torniosta tai Mikkelistä Kuopioon, ja pakkasimme tavarani ja lähdimme kohti linja-autopysäkkiä. Linja-auto ajoi ohitsemme eikä pysähtynyt vaikka miten juoksimme perässä ja karjuimme. Sitten joku toinen linja-auto meni ohi ja poimi meidät kyytiin, mutta rupesi ajamaan aivan väärään suuntaan eikä kuski suostunut millään pysäyttämään. Siinä vaiheessa päätin mennä junalla, mutta huomasin, etten tiedä aikatauluja. Yritin etsiä niitä, mutta en löytänyt niitä mistään. Sitten huomasin että Antti on vanhan navetan takana painelemassa jotain kuvallisia nappeja, jotka näyttivät epäilyttävästi suurennetuilta kuvakkeilta.

  200702 Luokkaretki 1

  Olimme luokkaretkellä ryhmänohjaajamme mökillä. Kun olimme lähdössä pois, meidän jokaisen piti kävellä pitkillä tekojaloilla. Menimme sitten takaisin Kuopioon ja matkan päätteeksi johonkin pieneen kirkkoon. Ensin kaikki vaikutti normaalilta, mutta sitten pappi alkoi karjua ja manailla demoneita, ja osoitti kirkon keskikäytävää pitkin säntäilevää mustalais-/kerjäläisnaista, jonka sanoi olevan surun ja pahuuden henki. Sitten ovesta tuli sisään Succubus, joka suuteli minua, ja huomasin, että vieressäni istuva miespuolinen kaverini oli erittäin kateellinen. Kirkossa soi jotakin black metallia tjsp.

  Sitten seurasi joku sekava viidakkoepisodi jolla oli jotain tekemistä jonkun laulun kadonneiden sanojen kanssa. Sen jälkeen päätimme paeta Mankaliin, joka olikin Haddockin Moulinsart, ja sitten näin sarjakuva- ruudun jossa vähän Lampionin näköinen ukko puhui puhelimeen ja hihitti jotakin.

  210702 Luokkaretki 2

  Olimme jälleen luokkaretkellä. Meidän piti nimitellä toisiamme kummallisilla nimillä. Minä kutsuin ruoka- pöydässä kaveriani jollakin nimellä tyyliin "sydänkäpy-kultaseni, ruhtinatar Pömpidöö". Tällä kertaa meidän piti myös pitää yleisölle joku kummallinen esitys, ja kun tuli minun vuoroni laulaa, en tiennyt mitä minun piti tehdä. Huomasin muuttuneeni hetkiseksi Angela Anakondaksi.

  Meidän piti päästä lentokoneella takaisin Kuopioon. Odotellessamme lentokonetta istuuduimme ruokapöytään, ja meille tuotiin kummalliset mukit. En tiennyt missä mukin kansi oli, joten katsoin, mitä muut tekivät: he irrottivat mukin pohjassa olevan lättänän karamellin, liittivät sen mukissa olevassa kokiksessa lilluvaan toiseen karkkiin ja käyttivät sitä kantena. Sitten aloimme syömään niitä mukissa olevia karkkeja.

  Kohta olimme Kuopiossa, ja minä ostin Antin kanssan kummallisen lemmikin.

  Mankalissa lemmikki paljastui älykkääksi olennoksi, ja se oli lajitovereineen kaivanut valtavan pitkiä tunneleita ja muita maan alle. Olento kertoi myös, että hän ja kaltaisensa vastasivat kaikesta maailman kaivostoiminnasta ja maalämmön synnystä. Lisäksi otus kertoi kaltaisiaan (tähän mennessä otukset olivat muuttuneet ulkonäöllisesti epäilyttävästi klassisia kääpiöitä muistuttaviksi) nimitettävän "auringon sieluiksi". Lähdimme sitten katsomaan kotiportaidemme vieressä sijaitsevaa auringon sielujen kaivausta, ja kävin erääseen käytävään makaamaan onnellisena siitä, kun sen multaseinät ja -lattia olivat niin lämpimät ja kaikkialta hyökyi ihanaa, raukeaksi tekevää lämpöä.

  220702 Mr. Outo

  Käynnissä oli joku kummallinen misterkisa. Kisan lopuksi kaikki kilpailijat hyppivät pihalle tulleeseen linja-autoon pogokepeillä. Minäkin sitten menin linja-autoon ja istuin lähelle jotakin bimboa joka alkoi valittaa siitä, että minulla ei ollut elämää. Selitin hänelle hyvän aikaa näkemyksiäni todellisuuden luonteesta ja jostakin "oikean elämän" ihmissuhteista. Yhtäkkiä olin kotonani ja käynnissä oli joku juhla. Mummi oli hukannut vihreän muovirasian kannen ja pyysi minua etsimään sitä. Löysin sen siltä hyllyltä, jossa on kahvipaketit.

  230702 Reputtaminen

  Olin reputtanut matematiikan kokeessa, ja menin uusimaan sitä, mutta päädyinkin uusimaan äidinkielen koetta. Vaikka miten vakuuttelin koetilannetta valvovalle opettajalle että olen väärässä paikassa ja että en ikinä voisi reputtaa äidinkielessä, hän ei uskonut minua vaan käski minun olla hiljaa. Sitten taidettiin katsoa jotakin outoa tv-ohjelmaa.

  240702 Tori

  Kävelimme äidin ja veljen kanssa jollakin torilla ja minulla oli päälläni uusi juhlamekko. Pelkäsin koko ajan että sen laahus laahaisi kuralätäköissä. Sitten päätimme ostaa karkkia kojusta, mutta päädyimmekin leipäkojun eteen ja ostimme leipää. Sitten paikalle tuli poika, jolla oli rusetti kaulassa. Poika hermoili koko ajan siitä, oliko hänen rusettinsa kauniisti solmittu.

  250702 Varkaus

  Antti soitti minulle ja kertoi että kaikki asuinkerrostalomme WC-pöntöt oli varastettu. Menin paikalle ja huomasin että myös muita asioita, kuten ps-pelejä puuttui, ja surullisena kirosin varkaat alimpaan hornaan.

  270702 Ensimmäinen kerta

  Jotkut ihmiset kiistelivät jonkinlaisen täkin tai vuohentaljan omistuksesta. Sitten lähdin epämääräisen porukan - johon kuului mm. kummallinen tyttökolmikko - kanssa juhlimaan jotakin. Olimme sitten yhden tytön kanssa portailla tupakalla, ja suutelin häntä. Ollakseni hänelle mieliksi sanoin "tämä on ensimmäinen kerta kun tupakoin, ja ensimmäinen kerta kun suutelen tyttöä".

  Minä ja Antti olimme muuttaneet tuttujemme isoon maataloon. Huone, jossa asuimme oli valtava, mutta tummasävyinen ja pölyinen, joten päätimme järjestellä vähän paikkoja uusiksi. Talossa oli muitakin huoneita, mutta ne olivat salaperäisiä ja meitä oli kieleltty menemästä niihin. Kun talon oikea emäntä palasi paikalle hän ihmetteli pitkään uusia, hienoja huonekaluja ja tekemiämme muutoksia.

  280702 Hammas ja Bavmorda

  Yksi hampaistani alkoi heilua ja ihmettelin sitä pitkään. Sitten pihalle tipahti outo opiskelija. Lähdin kävelemään jollekin metsäautotielle ja vastaani tuli ilkeä Bavmorda-mallin kuningatar.

  290702 Foursome

  Olin lyseon aidan takana vakoilemassa jotakuta. Yhtäkkiä viereeni ilmestyi eräs miespuolinen tuttuni ala-asteelta - nyt aikuisena versiona - ja tervehti. Sitten hän alkoi sivelemään olkapäätäni ja sanoi "mehän ei olla ikinä rakasteltu?". Minä vastasin että niinpä, valitettavasti. Sitten Antti tuli ulos lyseosta, ja kadun toiselta puolelta tuli Terry Jones. Sitten kävelimme nelistään asunnollemme ja pidimme hauskaa pöydällä.

  Sitten tilanne siirtyi Mikkeliin jossa päälläni oli viininpunainen yöpaita ja korsetti, ja se oli olevinaan niin kamalan seksyä jonkun mielestä. Sitten siirryin jonkinlaisen Pohdintalaitoksen konferenssihuoneeseen ja pohdimme pölyisessä huoneessa ovaalinmuotoisen pöydän ympärillä jotakin tärkeää. Sitten kollegoideni ajatukset alkoivat vaeltaa vähän pervompaan suuntaan joten siirryin pakoon viereiseen pieneen huoneeseen.

  Sitten seurasin katselemaan vierestä, kun äitini soitti lapsena pianolla jotakin iloista kappaletta lapsuudenkodissaan. Mummi tuli oviaukkoon sanoi hänelle että "älä soita tuota iloista kappaletta nyt, sinähän tiedät että se on minun ja Sylvin siivouspolkka". Sitten tapahtuma siirtyi pari vuttta eteenpäin, ja oli käynyt ilmi, että kyseinen Sylvi oli opettaja joka vangitsi opiskelijapoikia vajaan seksiorjikseen.

  300702 Modron

  Tapasin metsäautotiellä Planescapen Modronin näköisen olion, joka yritti saada ketsuppipulloa auki.

  310702 Morrowindin kaikuja

  Olin lähtemässä lyseolta kotia kohti. Hyppäsin polkupyörän selkään ja aloin ajamaan eteenpäin sateessa, mutta kohta olinkin eksyksissä. Ylitin oudon kukkulan ja pari tuntematonta siltaa, ja saavuin pian kävellen pieneen kylään, jonka läpi päätin kävellä. Pelloilla oli paljon ilmeettömän näköisiä ihmisiä, joille selitin, että menisin vain nopeasti heidän kylänsä läpi enkä kertoisi heistä kenellekään. Sitten aloin huolestua, kun huomasin, että ihmisillä oli sinervä iho, punaiset silmät ja terävät kulmahampaat. Antti ilmestyi paikalle.

  Nämä ilmeiset vampyyrit yrittivät sitten hyökätä kimppuun, mutta me pistimme vastaan: tartuimme kiinni heihin ja karjuimme kiihkomielisinä lauseita tyyliin "sinä saastainen demoni joka elät Kristuksen selän takana, painu takaisin sinne tuliseen helvettiin isäntäsi luo mistä tulitkin". Vampyyrit hajosivat tomuksi. Yksi oli tosin sitkeämpi, joka pisti vastaan, mutta tarpeeksi manaamalla sain senkin hengiltä. Antti katosi taas jonnekin. Yhtäkkiä paikalle juoksi lisää vampyyreita, jotka olivat aseistautuneita miekoin. Käsitin, etten pystyisi yksin niitä voittamaan, ja juoksin pois.

  Tajusin, että kylä, jossa olin ollut oli Morrowindin Seyda Neen. Juoksin seuraavaan kylään ja kohta olinkin jonkinlaisessa modernissa hotellissa Antin kanssa. Pelkäsin, että vampyyrit olivat seuranneet minua, ja halusin laittaa hotellin ikkunat kiinni, mutta ne aukenivat koko ajan. Panimme sitten kuitenkin nukkumaan, ja yöllä päälleni hyppäsikin joku karvainen pieni epämuodostunut demoni, jonka onnistuin tappamaan.

  Seuraavana päivänä jatkoimme matkaamme ja päädyimme pieneen baariin, jossa söimme varsin hyvän aterian. Sitten aloimme kysellä jälkiruuista, ja baarin asiakkaat, jotka olivat vanhoja pappoja, alkoivat selittää meille jotakin omista suosikeistaan - jonkun suosikki oli vesi- ja cantaloupemelonista tehty sekoitus ja toisen taas mansikat - ja baarin isäntä toi meille pitkän listan, jossa mainittiin mm. jonkinlaiset teessä keitetyt hedelmät.

  040802 Pukuhuonehirviö

  Ala-asteen alakerran pukuhuoneissa oli jonkinlainen hirviö, joka siirtyi sieltä vanhan liiterimme sisään. Yritimme tappaa sitä jotenkin, ja huomasimme että kun sille soittaa musiikkia, se alkaa heilua sen tahtiin, mutta ennen keksintöämme se kerkesi kuitenkin napata luokseen miehen joka istui autossa pihallamme.

  050802 Pelifirma

  Olin menossa töihin pelifirmalle. Ensimmäinen tehtäväni oli saattaa liuta jalkapalloilijoita johonkin paikkaan. Kävelytin heitä jonkinlaista luiskaa myöten päätepaikkaansa, mutta pomoni ilmestyi paikalle ja sanoi että minun olisi pitänyt käyttää jonkinlaista hissiä tai jotakin, ja ilmoitti että "sinun on parasta nyt poistua pariksi tunniksi". Sitten menin takaisin, ja pomoni halusi minut hankkimaan paikalle ihmisiä joka hallitsisivat joko muusikon tai graafikon kykyjä. Muistin erään lahjakkaan taiteilija- kaverini ja yritin ilmoittaa hänelle, mutta eipä tainnut vastata.

  Seuraavana aamuna huomasin menneeni töihin liian aikaisin, joten isä vei minut takaisin kotiin. Yksityis- tiellämme näkyi iso karhu, sen kaksi poikasta ja leijona. Leijona alkoi ajaa autoamme takaa, mutta emme kuitenkaan menneet autolla talollemme asti jostakin syystä, vaan jätimme sen alamutkaan ja kävelimme mäen ylös. Kun olin kotona, tajusin että oli vieläkin liian aikaista lähteä takaisin töihin, ja äiti lupasi viedä minut takaisin jonkun ajan päästä.

  080802 Junatuskailua

  Olin junassa menossa jonnekin. En ollut ostanut lippua asemalta. Konduktööri lähestyi ja tajusin että minulla on ehkä liian vähän rahaa, joten päätin ostaa lastenlipun. Konduktööri tuli paikalle, sanoin että ostaisin lipun, ja hän kysyi ikääni. Sillä hetkellä en oikeasti muistanut sitä, joten veikkasin että 16. Konduktööri ei tätä uskonut, vaan yritti saada minut ansaan kysymällä "No, oletkos juonut viiniä ravintolassa?". Tajusin että halusin päästä ulos junasta jossa olin, koska olin kotona unohtanut hyvästellä ainakin äitini, joten soitin veljelleni ja pyysin häntä katsomaan missä juna jossa olin pysähtyisi.

  100802 Mökin paikka

  Minun piti valita sopiva mökin paikka isovanhemmilleni. Lähdin uimaan jonkinlaista pelottavaa rantaa tai jokea myöten, ja tultuani sen päähän asetin paikalle pienet paperista askartelemani mökit merkkaamaan valitsemaani paikkaa. Kävin hakemassa perheeni paikalle, ja paperimökit olivat muuttuneet hirsimökeiksi. Isovanhempani kävivät taloksi, ja yöllä isoäidillä oli minulle jotakin asiaa joistakin varjoista.

  110802 Pelin valeloppu

  Olin hahmona pelissä, joka oli sekoitus Planescape: Tormentia ja Morrowindia. Yhtäkkiä jotakin outoa tapahtui - menin jonkinlaiseen mustia kuusia kasvavaan kiviseen rotkoon ja ilmeisesti tapoin jonkun pääpomon jonkinlaisessa kirkossa tai sen lähellä - ja peli loppui. Peli ei sitten kuitenkaan loppunut, ja pääsin jonkinlaiseen kummalliseen valikkoon josta näin että minulla oli kummalliset vihreät olkapanssarit päällä.

  120802 Curry

  Tulin kouluun, joka ilmeisesti sijaitsi Mikkelissä. Tapasin naulakkojen luona yhden kaverini, joka valitteli sitä, että hänen äitinsä pakottaa hänet aina syömään jotakin ruoka-ainetta jota hän vihaa, ja että hän päättää olla syömättä sitä kyseistä ainetta enää koskaan.

  Menin sisään luokkaan - oli ensimmäinen koulupäivä - ja suunnistin kohti tavanomaista paikkaani, mutta huomasin ettei siellä ollut yhtään vapaata tuolia, koska minut oli hyljeksitty kaverijoukosta pois. Tästä paljoa välittämättä menin takariviin istumaan. Yhtäkkiä luokkaan sisälle tuli Tim Curry. Hän istui viereeni ja sanoi minulle jotain. Englanninopettaja ilmoitti että Curry pitäisi meille tunnin, ja mainitsi vielä jotain sen kaltaista että "Behave now and be quiet - this is a rare opportunity for us to hear perfect English spoken live". Luokassa oli yhtäkkiä muutamia irc-tuttavuuksiani joille virnuilin makeasti istuessani ylpeänä Curryn vieressä, ja kaverini naureskelivat takaisin.

  Ilmeisesti tuntia ei kuitenkaan ollut tarkoitus järjestää koulussa, sillä lähdimme meille kotiin - muut linja-autolla, minä kahdestaan Curryn kanssa henkilöautossa. Olin melko hiljaa - ja olin tyytyväinen siitä, että vaikka oli kesä, niin minulla oli kaulahuivi kätkemässä rumaa leukaani. Annoin kuitenkin satunnaisia ajo-ohjeita - kuten alamutkassa ennen taloamme - ja kerran Curry sanoi jotakin mitä en ymmärtänyt tai kuullut, koska sillä hetkellä olin jostain syystä siirtynyt etupenkiltä takapenkille istumaan.

  Kun pääsimme perille, Curry huomasi kukkapenkin ja sanoi ihastuneella äänellä "Oh, it's so beautiful here!". Äitini tuli tervehtimään häntä (Curry esitteli itsensä kätellessään "Tim Curry, actor") ja kyselemään että mitä hän haluaisi tehdä, antaen kummallisia vaihtoehtoja kuten autolla ajamisen. Kohta Timin tuli kuitenkin aika lähteä, ja hän hyvästeli luokkamme tyttöjä ulkoportailla (jostakin syystä pojat olivat kadonneet jonnekin). Hän oli meillä nähnyt jonkun suomenkielisen kirjan ja antoi siitä parille tytölle lempinimet, jotakin tyyliin "molla" kätellessään heitä. Aloin olla jo kateellinen siitä huomiosta mitä hän muille jakoi, mutta minun kohdalleni tullessaan hän otti käsistäni kiinni, sanoi ihanalla äänellä "Oh, and of course Minna" ja antoi minulle poskisuukot. Ensimmäisen poskisuukon jälkeen hän kuiskasi korvaani "Mmm, strawberry..". Sitten hän lähti. Minä jäin portailla kavereille myhäilemään ja virnuilemaan ja kailottamaan siitä, miten ihmeellistä se on että ensin vouhkaan jostakusta monta päivää ja sitten hän ilmestyy yhtäkkiä englannintunnillemme.

  (Tässä vaiheessa heräsin muutamaksi minuutiksi ja nukahdin uudestaan.)

  Olin menossa linja-autopysäkille Uuden Kangasniementien varteen. Siellä oli eräs ala-asteen tuttavani. Minulla oli uusi, punainen reppu joka ei millään tahtonut pysyä selässä - sen hihnojen soljet tahtoivat koko ajan luistaa vääriin asentoihin. Pelkäsin ettei minulla ole tarpeeksi rahaa linja-autolippua varten. Tuttavani huusi että minun pitäisi juosta, koska "linkki pysähtyy vasta kakkosen kohdalle!". En tiennyt mitä kaverini tarkoittaa, mutta yritin pistää juoksuksi, mutta eihän siitä mitään tullut. Linja-auto ilmeisesti jätti meidät, sillä päätimme lähteä kävellen kotiin. Saavuimme jonkin lähiön luokse ja päätimme ettemme voi kulkea ihmisten puutarhojen läpi, joten kuljimme lähiöalueen reunaa pitkin. Lopussa meidän piti kulkea yhden talon olohuoneen poikki - talossa biologianopettajamme laittoi perheelleen perunoita ruuaksi, ja kun pahoittelimme kulkureittiämme, hän sanoi ettei se haitannut, ja kertoi, että menneenä kesänä heidän talonsa läpi oli parhaillaan kulkenut sadan venäläisen turistin joukkio.

  Saavuimme järven rannalla sijaitsevaan pieneen mökkiin, ja jostakin syystä meidän piti riisua vaatteemme. Sitten kuitenkin pistimme ne uudestaan päälle, koska tajusimme että mehän voisimme soittaa jollekulle joka veisi meidät kotiin. Joku ilmeisesti haki meidät kotiin. Sitten käsitin että äitini on kuollut ja luin jotain hänen lapsuudenaikaisia kirjoituksiaan jotka löytyivät pahvilaatikoista vanhan vaatehyllyn päältä.

  Lähdin vilkaisemaan josko minulle olisi uusia kommentteja IRC-galleriassa. Gallerian ulkoasu oli muuttunut, ja minulle oli kuusi viestiä, mutta ihmiset olivat alkaneet jättää monen kappaleen pituisia kommentteja yhden rivin sijasta. Kaikki minusta sanottu oli harvinaisen imartelevaa, ja päätin lähteä tapaamaan yhtä naispuolista kommentoijaa. Menin taas johonkin pieneen mökkiin tapaamaan häntä, ja istuimme siinä sitten jalat vastakkain ja naureskelimme jotakin.

  140802 Spagettia

  Olin Kuopiossa kolmen tai neljän vieraan vanhan miehen kanssa. Meidän oli tarkoitus lähteä jonnekin - sotaan tai suolle tai jonnekin - ja pakkasimme laukkuja. Jostakin syystä kaikki halusivat ison kasan keittokirjoja mukaan, ja ahdoin niitä reppuuni kunnes tajusin että tarvitsisin mukaan muutakin enkä jaksaisi raahata niin isoa kirjapinoa mukana, joten valitsin kirjoista mukaan vain parhaimmat. Sitten rupesimme syömään spagettia. Kaadoin - tai se kaatui - kattilasta pöydälle ja kaikki alkoivat ryystää tyytyväisinä suoraan siitä. Sitten huomasin että ruokapöydän vieressä lattialla oli kerällä kirkkaan- keltaista ohutta kaapelia, ja aloin naureskelemaan kun se näytti niin samanlaiselta kuin syömämme spagetti.

  150802 Loverboy

  Olin erään lukiolaistuttavani luona. Siirryimme sänkyyn, ja totesin että hän oli ensinnäkin loistava suutelija ja toiseksi sen, että hän oli hyvin vahva ja nosti minut selästä tukien jännään asentoon ja suuteli minua uudestaan. Sitten tahdoin lähteä ilmeisesti Antin luo ja hän tuli surulliseksi tai vihaiseksi. Mennessäni ulos otin arkkupakastimen päältä kaksi kultaista rengasta, jotka olivat noin rannerenkaan kokoisia ja -näköisiä. Ne olivat eri kokoiset. Tajusin että ne eivät kuuluneet minulle ja aavistelin että niiden omistaja lähti alastomana juoksemaan perääni ja selittämään jotakin, ja yritin lukea renkaista jonkinlaista omistuskirjoitusta tai leimaa saadakseni tietää voisinko pitää ne itselläni. Sitten kello alkoi soimaan ja minä halusin juoda light-siideriä, koska kellon ääni kuulosti unessa mielestäni aivan sanalta "light".

  170802 Lapsia ja tuoli

  Jossakin oli kummallinen joukko lapsia. Tuvan nojatuolin selkämys lähti irti, mutta asetin sen takaisin paikoilleen ja tuoli korjaantui.

  180802 Jumalten hauta

  Olimme Mikkelissä. Pihassa oli monta leijonaa ja karhua. Katselimme niitä Mankalin ikkunoista ja silti ajattelimme että "pitää päästä kotiin". "Kotiin" päästäksemme meidän olisi hypättävä 10 metriä syvään risuiseen ojaan, ja tämän piti tapahtua jokaisen kädessään pitämän pyhän värikynäkimpun voimalla. Kyniä ei oltu sidottu millään lailla yhteen, ja minä ihmettelin tätä, sillä irtonaisen kynänipun hallitseminen oli varsin ärsyttävää. Sitten ryhmämme hyppäsi ojaan tai sen yli.

  Ojan takaa löysimme vanhoja hautoja, joista löysin kummallista tekstiä sisältävän paperilapun. Eräs ryhmämme jäsenistä tulkitsi tämän muinaiseksi "Pietarin pyhäksi kirjoitukseksi". Haudoista löysimme myös erilaisia naamioita ja päähineitä, ja ryhmämme puki niitä päälleen. Kohta huomasimme statsejamme katsomalla, että osa naamioista antaa puolijumalan ja osa jumalan voimat. Eräs ryhmämme jäsenistä oli tosin muuttunut olennoksi nimeltään Nehiel (tjsp) ja hän pystyi lentämään. Muut saivat myös erilaisia boosteja voimiinsa ja kykyihinsä.

  200802 Monttu

  Mikkelissä talomme alle oli kasvanut iso monttu tai kaivanto tai vastaava. Sen seinämät olivat osaksi jään, osaksi maan peittämät. Siellä oli kummallinen hissi joka ei ilmeisesti toiminut kunnolla. Joku seurueemme tai aikaisemman seurueen jäsenistä jäätyi kuoliaaksi.

  240802 Money, Penny ja kääpiö

  Minun oli käsketty tavata Money-niminen nainen kadunkulmassa ja laulaa hänelle Penny-nimisen miehen kirjoittama rakkauslaulu. Kadunkulmassa oli lyhtypylväs, ja minä ja Money tanssimme sen ympärillä minun laulaessani hänelle ko. laulua.

  Joku oli kuollut, ja surin häntä kovasti.

  Olin kääpiö pelissä, joka muistutti Icewind Dalea. Olin jonkinlaisessa luolastossa ja keräsin talteen haarniskoita ja kilpiä joita voisin myydä ihmisten ilmoille päästessäni. Ihmettelin, koska keräämieni varustusten statsit olivat varsin huonot mutta silti peli ilmoitti niiden hinnoiksi varsin isoja arvoja.

  250802 Käärme ja yökyläkähmintää

  Olin huoneessani ja jotenkin onnistuin jostakin vapauttamaan myrkyllisen käärmeen sängylleni. Heitin sen päälle peitteitä ja tyynyjä, mutta tajusin ettei se riittäisi pysäyttämään käärmettä. Panikoin ja päätin kavuta ikkunasta ulos, mutta ensin yritin ottaa mukaan kännykkäni voidakseni soittaa jollekin eläin- tutkijalle tai vastaavalle. Sitten kuitenkin hukkasin kännykkäni jonnekin, ja otin sitten mukaani vakuutusyhtiön paperit, jotka täytin makuuhuoneen ikkunalautaa vasten kun riipuin jo puoliksi ulkona.

  Lähdin sitten kipuamaan seinää alaspäin. Se sujui kummallisen helposti. Alemmassa kerroksessa asui joku nuori pariskunta, joka ei päästänyt minua sisään vaikka kuinka kolkuttelin ikkunaa, mutta sitä seuraavassa kerroksessa asuva aasialainen perhe päästi minut sisään vaikka hieman kummastelivatkin minua. Selitin tilanteeni ja kiittelin heitä vuolaasti kun he olivat pelastaneet minut. He ohjasivat minut ruokapöytään ja perheen äiti istui minua vastapäätä. Perheen lapset kattoivat molemmille punaista keittoa sisältävät kulhot ja äidilleen myös kulhon jonkinlaista lihaa. Söin jonkin verran keittoa ja sitten huomasin syöneeni myös äidille kuuluvaa lihaa, ja nolostuin, mutta kukaan ei tuntunut huomaavan. Sitten taisin vain lähteä pois.

  Eräs naispuolinen tuttavani oli meillä kylässä. Seisoimme pianon vieressä ja halailin häntä melko intohimoisesti, ja tunne tuntui olevan molemminpuolinen. Sitten käsitin että olin jonkinlaisissa yö- kekkereissä, ja patjoja oli levitetty ympäri olohuonetta ja keittiötä. Aamulla heräsin keittiön lattialta huomatakseni, että olohuoneen pöytä oli korvattu parilla sohvalla ja sohvilla istui noin kuusi minulle täysin vierasta poikaa. He ilmoittivat olevansa pikkuveljeni kavereita jotka hän oli kutsunut paikalle. Ensiksi suutuin mutta sitten nolostuin koska huomasin että yöpaitani oli valahtanut niin että rintani näkyivät.

  Kun kaikki yövieraat olivat lähteneet, menin irkkiin, ja sain tietää, että erään tuttavani poikaystävä oli pistänyt jonkun kanavan topikiksi ilmoituksen siitä, että hän haluaa vaihtaa kalsarinsa.

  260802 Paloharjoitus

  Olin yläasteella tai lukiossa, ja yhtäkkiä palohälytin alkoi soimaan. Kaikki katosivat jonnekin, ja mietin hetken että ottaisinko laukkuni mukaan, mutta en sitten kuitenkaan ottanut. Menin rehtorin kansliaan ja istuuduin nojatuoliin, ja viereisessä tuolissa istui joku poika. Sisään tuli palomies joka halusi esitellä meille ammattiaan. Hänellä oli mukana ihana iso musta koira joka hyppäsi syliini ja rupesi nuolemaan kasvojani. Viereisessä tuolissa istuva poika oli minulle kateellinen koska koira ei välittänyt hänestä.

  280802 JaksaaRakastaa6

  Olin kotona. Meille oli tullut ihmisiä vieraisille. Yhtäkkiä kaikki muut heistä katosivat, paitsi yksi, joka oli ilmeisesti eräs ihminen IRC-galleriasta. Välillä olo muuttui irkin kaltaiseksi ja näin tämän miehen nickin, joka oli "JaksaaRakastaa6". Minä sitten lähdin olohuoneesta vessaan ja tappelin sen oven kanssa ties kuinka pitkään, koska siihen oli ilmestynyt molemmille puolille saranat ja se piti nostaa paikoilleen ja kiinnittää koukuilla.

  Tämä mies sitten kutsui minua olohuoneesta huikkaamalla viettelevällä äänellä "Hei tyttö, tulehan tänne!". Minä menin hänen eteensä ja sanoin kädet puuskassa "Niin, nimeni on muuten Minna.". Mies hymyili ja sanoi jotakin kurkkuvoileivistä tai vastaavista.

  Sitten päädyimme sänkyyn, ja se oli upeaa. Tämä mies oli varsin hyvin varusteltu, mutta muita yksityiskohtia en sitten taidakaan muistaa - sen siitä saa kun ei heti nokosilta herättyään ota unensa keywordeja ylös... pahus.

  030902 Viiniä ja ruokaa

  Sain tehtäväkseni valmistaa viiniä jossa maistuvat asiat "työ" ja "nukkuminen". Sitten mentiin Antin kanssa jostain syystä Kotipizzaan tai vastaavaan paikkaan syömään ja ruokalista oli muuttunut vähintäänkin kummalliseksi: kolmesta voikukanlehdestä koostuva salaatti maksoi 40 euroa ja joku muu ruoka 600 eura, ja lisäksi ruokalista oli kuvitettu valokuvilla talvisesta metsästä.

  070902 # Kauneuskilpailu

  Kauneuskilpailu/parveke -> 3 suudelmaa -> kettuuntuminen koska ei ole tupakkaa -> iso kanvaasi

  080902 Kakku

  Olin saanut tai saamassa jostakin 2100 euron shekin. Tein veljelleni syntymäpäiväkakkua, jossa oli todella kummallisen näköistä kermaa. Veli sitten päätti tapaa kakun hakkaamalla sen tuusannuuskaksi kirveellä tjsp.

  100902 Paikat

  Minulla oli kummalliset, värikkäät paikat hampaissa.

  170902 Kauni

  Antti selaili vaatekatalogia, jossa oli naisen kuvan jolla oli lyhyet punertavat hiukset. Painostin Anttia tunnustamaan että rakastaa ko. naista, ja Antti myönsi olevansa suhteessa hänen kanssaan. Kysyin Antilta tytön nimeä, ja hän kertoi tytön nimeksi nimen Kauni. Nauroin nimelle ja haukuin sitä typeräksi, mutta Antti puolusteli sanoin "se on varsin pätevä nimi!". Olin erittäin surullinen ja lähdin pois.

  Sitten olimme järvessä, jossa oli pari muutakin tuttuani. Joku ohjaaja käski meidän sukeltaa suu auki ja huutaa julki se, mitä muut tietävät ja ajattelevat, ja ajatella itse totuutta ja rakkautta. Muiden sukeltaessa minäkin sukelsin mutten totellut ohjaajan käskyjä, vaan yritin lähinnä saada selvää mitä lähelläni sukeltelevat opettajani ja muut tuttuni huutavat.

  Sitten uni siirtyi metsäiseen rinteeseen. Tyttö ja poika laskivat rinnettä alas isolla jääpalarasialla. Sitten he päätyivät mökkiin jossa he söivät valtavasti, ja rupesivat sitten katsomaan lehteä jonka kannessa oli kuva banaanista jolle oli tehty suu.

  Sen jälkeen palasin keskustelemaan Antin kanssa, ja heräsin siihen kun nyyhkytin/inisin.

  250902 Metsän palstoitus & tapiirieläin

  Menossa oli joku kummallinen kilpailu, jossa piti keksiä toiselle määrätty nimi. Eräs kaverini voitti keksimällä että minun nimeni on Kampasilmä.

  Olimme erään miespuolisen kaverini kanssa tekemässä jotain metsän kartoittamista tai palstoittamista tai jotain vastaavaa. Meidän oli pysyttävä omilla alueillamme. Illalla menin nukkumaan yksin ja pelkäsin, kun metsässä oli Kaikkea Vaarallista (tm). Aamulla huusin ystävääni nimeltä ja huomasin, että kaverini palsta oli päättyi parin metrin päähän omastani, ja että hän oli nukkunut melko lähellä minua, ja olin pelännyt turhaan. Kietouduin lakanaan ja lähdin sättimään ystävääni.

  Rannassa jotkut ihmeelliset eläimet ajoivat minua ja ilmeisesti myös jotakuta toista takaa.

  Olin jonkinlaisessa sirkuksessa. Sirkuksen johtaja toi näytteille ison eläimen, ja sanoi sen painavan ainakin kymmenen tonnia. Eläin oli sekoitus tapiiria ja jotain muuta, ja se oli jotakuinkin norsun kokoinen. Johtaja vei sen näytteille isolle lavalle sirkuksen keskelle ja kertoili siitä kaikenlaisia juttuja. Eläin näytti varsin tyytyväiseltä.

  171002 Pako kartanossa

  Olin jonkinlaisessa Assemblyn ja liveroolipelin sekoituksessa. Sain jonkinlaisen privaviesti jossa luki "Jaa Pöntinenkin! .. Eikä lagita". Paikalla hääri myös jonkinlainen playerkilleri. Olin jostakin saanut kultaisen 50-senttisen, ja yritin pistää sitä säästöön seinänvierustalla olevaan yksityiseen kassakaappiini. Playerkiller tuli kuitenkin luokseni ja nappasi kolikon nenäni edestä. Yritin selittää hänelle jotakin tyyliin "älä kiusaa mua kun oon ihan nyyppä."

  Sitten uni siirtyi isoon, vanhaan ja pölyiseen kartanoon, jonka hovimestari oli hullu. Minä ja Tuomas juoksentelimme ympäriinsä verenhimoinen, veistä heilutteleva hovimestari perässämme. Sitten tajusimme että ikkunasta pääsee pakenemaan ulos kallioille. Tässä vaiheessa huomaan että minulla on nyöritettävät talvisaappaani jalassa. Päätimme lähteä kallioilta uiden pakoon. Tässä vaiheessa jostakin ilmestyi pelastusrengas, tjsp. Uimme niin pitkään, kunnes aurinko nousi, ja tajusimme, että auringovalo tappaa hovimestarin. Lisäksi päätimme mennä turvaan kivikkoiselle, pihlajia kasvavalle saarentapaiselle maaläiskälle.

  181002 Koiraoutouksia

  Pieni vehnäterrierini katosi jonnekin. Etsin sitä Mankalin tuvan sohvan alta, mutta lopulta löydän sen salista. Vehnäterrierini kasvaa tai muuttuu jack russellinterrieriksi, eikä se tunnu olevan oikein stabiili: se kasvaa ja kutistuu silmissä jatkuvasti.

  Jostain syystä päätän viedä koirani nukkumaan Anttilan lokerikkoon josta on varastettu ovi. Laitan koiran pieneen pehmustettuun pahvilaatikkoon uinumaan, mutta yhtäkkiä se muuttuukin kissanpennuksi. Sitten joku Anttilan ruokaosaston porttien edessä seisova nainen rupeaa selittämään minulle kaikkea outoa. Lopulta hän mainitsee että hänellä on ollut paljon koiria ja hän on "heittänyt ne pois" ja että hän haluaa kuolla. Huomaan että olen juuri kuorinut pitkävartisen sipulin ja ruvennut kanniskelemaan sen vartta ympäriinsä.

  191002 Ajan partitiointi

  Skotlantilainen tomaatti tulee ja haluaa näyttää minulle joitakin tiettyjä pyhiinvaelluspaikkoja. Soitan vahingossa kaverilleni joka soittaa minulle takaisin ja tarjoaa minulle ruokaa puhelimen välityksellä. Kyseinen kaveri ilmestyy Mikkeliin kotiini ja tarjoaa minulle littanoita kalan muotoisia suolakeksejä, joista on olemassa myös mustaa salmiakkiversiota. Isäni, veljeni ja veljen kaveri tulevat kotiin, ja käsken ruokaa tarjonnutta kaveriani häipymään alakerran kautta etteivät he huomaisi häntä.

  Menen Mankalin saliin. Löydän sieltä Marika ja tätinsä (tai vastaavan), jotka lukevat sanomalehteä nurkassa ja keskustelevat närkästyneinä siitä, miten maailman/ajan/elämän/jonkun vastaavan partitioinnissa ei ole käytetty yhtään järkeä. Sitten löydän tai piirrän piirroksen suihinotosta.