ART CRAFTS WRITINGS BITS&PIECES ATELJEE BIO/CONTACT

WRITINGS

 • Poetry (FI/EN)
 • Dreams (FI)
 • Texts from the IB (FI/EN)
 • Medical texts (FI)
 • Kauniita arvoituksia


   Tuiskun ja Hiljan ihmeellinen elämä taivaalla on se josta sanotaan että tuisku tikansuussa alempana raivo on jo ehtinyt rauhoittua (hilja laaksonen) talvi kylmäsähköpaimentaa kansan karsinoihin, tarttuu ohuen takin kulmaan ja hypistelee huvittuneena taskussa on reikä josta kolikot joutuvat vuorin väliin kankaiden väliin välitilaan pakoilemaan päivää kuin talvi kesää toimien salaisena puskurirahastona helmannostajia vastaan. "olen elänyt päästä varpaisiin", sanoo tuisku.


   Runoilee vieraissa Näin unta että tarjosin eräälle runoilijalle illallista haulikosta, toisesta piipusta zakuskeja, toisesta stroganoffia. Tyytyväisenä syödessään hän kertoi minulle naisesta, joka piirsi kauniita voikukanpalloja pienin, sievin, kiertelevin liikkein, ja nyrpeän ilmeeni nähdessään kertoi, ettei hän keksinyt naisille jäljestäpäin lempinimiä, että hän pystyi naurattamaan kaikkia yhtäaikaisesti. Sitten hän sanoi: siirrymmekö makuuhuoneeseen? Kukaan ei nyt näe.


   Lääninrahastonhoitaja Lääninrahastonhoitaja ei kai kuole kuten muut, sairastuvassa, kuoleman kaverina, tummat vedet tulkkausta vailla, aikaa täynnä. Mairea LRH jättää jälkeensä anakronistisen kivikuution ja läänin kustantamia saniaisia.


   Ryotaro Kijima - kuvitteelliselle kirjailijalle Parantaisin sinut, matkaisin kohteena pala lihaa valtatiestä, seuraisin, parantaisin, olit niin ystävällinen. Parantaisin, ystävälliset eleesi, kirjoitit tarinoiden kukkulasta vanhan kirjan jonka takia, jolla joskus kuolin, siksi parantaisin selkäsi, vatsasi, lihasi, en saa häiritä sinua elektronisesti, kerron esseessä pitäväni asioista joista nautin, sinusta, lihastasi, maantiestä.


   Yksinäistäkö "Yksinäistä", mietti yksi näistä naisista samanlaisista.

  Back to poetry index

  © Minna Louhelainen 2014 / minagi (at) honeyacid.net