ART CRAFTS WRITINGS BITS&PIECES ATELJEE BIO/CONTACT

WRITINGS

 • Poetry (FI/EN)
 • Dreams (FI)
 • Texts from the IB (FI/EN)
 • Medical texts (FI)
 • Julkisia kirjeitä

   A bilingual runo Jos kirjoittais kaksikielisen runon, mutta mistä ja miksi? - Ois niinkun enemmän sanoja, ilmaisut muuttuis yhä tarkemmaksi. (Saatoin jossain runossa sanoakin, tai miettiä tai kirjoittaa, että maailma on kuin lavea tarina.) joka on kirjaimista syntynyt, ensimmäisen tarinan kauniista, kuvitetusta alkukirjaimesta, se on kuin maailman siemen, maailman moniulotteisen musiikin ensimmäinen tahti. Äsken tämä runo näytti lepakolta.* Niinkun Paavo** joskus sanoi: "kun yhdistää nää runon iit niin siitä tulee hirven pää isä sano että Leino on varmaan nähnyt hirven."*** * käsinkirjotettuna vaan. ** kiitän! se oli hauskasti sanottu. *** runo loppui ennen aikaansa ja kaksikielisyys hautautuu ajatusten hiekkaan


   Muusta kuin raitiovaunuista (S.E.R.) eli hymni oveluudelle Oliskohan ovelaa pölliä ultrabraan ja kumppaneiden setit ja julkaista. Tai yrittää. Tyttöjen välisestä ystävyydestä, toivoin kyllä Säkeitä Erwin Rommelille, siitä olis saanut hyvän tekosyyn kirjoittaa kollega Romskusta jotain äijäläppää, säkeitä #2 mutta täähän toimii nyt samalla testinä että lukeeko se koskaan näitä aavikkokettustrategia, saatana oveluusnapalmia paitsi en minä historiasta tiedä mitään (weak point! hit it for massive damage.) (ja sit rupeeki Teardrop soimaan "heh") käsinkirjoitettuna tämäkin runo oli kauniimpi se oli kuvaruno tai -novelli translated ascii art by hand


   Kokeilen tehdä runon Elinalle Elina on kiva tyttö. Se oli soittanut tänään, mutta nukuin. Koska en soittanut takaisin niin vastaan julkisella kirjeellä. (Onko julkinen kirje toiselta nimeltään kirja?) Ootko pistänyt muuten merkille että kirjeet ja vastaavat ovat luonteensa takia aina kuin runoja - ostoslistoista rakkaudentunnustuksiin. Ja ootko kerennyt jo keksimään lämmintä lunta? Tuutko mun synttäreille kesällä, sinä ja V / M / M, luvassa taas hyvät setit heinäkuussa tiedätte missä ja milloin, jos ette niin luntatkaa monikko V/M/M/M/E mölisee koko yön Onkohan kukaan lähettänyt synttärikutsua näin? Mitä jos tää oliskin kustannettu ja saisitte kutsunne lukuvinkkinä? PS. Äsken just soi "tyttöjen välisestä ystävyydestä" ja luulen vähän että rupesin kirjoittamaan tätä runoa siks vedä omat johtopäätökset!


   Reiska: koen vahvasti! Kerron nyt maailman toiseksi, ei vaan kolmanneksi hienoimmasta miehestä, käytämme salanimeä "Reiska" Reiska ajaa ratikkaa toivon että sen työajat olisi paremmat. En muista kävikö se lukiota (loppuun) mutta ihan hevon vitun sama (tähän joku hassu hymiö) Maailmassa on liian vähän ihmisiä kuin sinä, sellaisia jotka pystyy kokemaan vahvasti, killumaan "normaalin" ja "oudon" rajalla, maailman rajalla raja-asemalla olemassa ja kokemassa ja samalla voi ottaa donitsia ja kaffeeta. Luulen että Reiska ajattelee asioista samoin kuin minä. (Sano muuten sille K:lle että kokeilee kirjoittaa runoja ja sit tulette tänne ja Mariot tulille.) Arvostan mielipidettäsi Ja niin edespäin. Toivon ettet pahastu kun kerroin muillekin että ajattelemme samoin Tuskinpa sentään, kommentoit kuitenkin vaan "oeeh :DDDDD" tai no nyt ainakin.


   Äidillekin "Minä" pursuaa läpi filtterin joka on vähän kuin kuvioreunainen tylla joka sensuroi ja muokkaa (toim. huom.) emotionaalista ja fyysistä lopputulosta -> onko minä sitten automaatio? mielen siiman solmuihin voi eksyä kuin metsään - voisin kirjoittaa nyt runon äiskästä. Toivottavasti se ei pelästy näistä, minä olen vihdoin onnellinen ja maailma tuntuu maailmalta. Kirjoitan äitirunon siis tähän -> Äiti on: - 80-luvun silmälasit - 1 aamutakki, sinimusta, kulahtaneehko - 1 kuppi maitoteetä (yök) (miksi en osaa normaalisti keskustella näin) Äiti: lue kun kirjoitin Elinallekin runon mitä mieltä olet / kysymyksistä tätähän minä kelailen Äitilista on lyhyt: äiti on paljon muutakin mutta siinä oli yhden hetken mielenvälähdykseni sinusta. Aika modernejahan nää on joo.


   MAPS Sille ei sitten ole vissiin mitään rajoja mitä runon puitteissa voi tehdä tai saavuttaa. "Niinku" olisi runollinen kirkkovenegraffiti. Haluaisin lahjoittaa rahaa MAPSille. The multidisciplinary association for psychedelic studies. Terapeuttinen potentiaali hipoo kattoa YRITTÄKÄÄ NYT YMMÄRTÄÄ Ironia menee muuten hukkaan. Itse ymmärsin juuri enemmän kuin koskaan ennen, lisäksi tiedän että matkan jälkeen olen taas entistä ehyempi tilapäinen psykoosi on kuin hengellisen elämän uudelleenkäynnistys Parhaimmillaan. - Onko salaisuuksien paljastaminen, sielun alastomaksi riisuminen totuus vai pornografiaa Vääristyvätkö sanani jokaisen vastaanottavan silmissä, vastaanottavan aivojen mankelissa, Ja sitten syttyy sotia ja sitten kaikkia vituttaa, niin se kai osapuilleen menee. Tämä ei ole sairas vaahdonpurskahdus hullun suusta en kirjoita kosmisista etanoista vaan reseptin ihmiskunnalle: - 1 kg introspektiota, tehostetaan tarvittaessa todellisuuteen todellista perspektiiviä antavalla kemikaalilla (valinta vapaahko) - LIVE! / LOVE! / LEGALIZE! - Liian kaukana oleville suositellaan nautittavaksi vain psykiatrin valvonnassa.


   Editointia: tämä otsikko tulee olemaan punainen Käärme loi eilen nahat myös silmiltään, naulasi julistuksensa aivojen alastomista ihmisistä tehdyn katedraalin lihaan Luin että kaipaisivat sielunkeittäjälle sijaista Runo vai novelli onko runo vain kunnostautunut novelli (Sittenhän elämä voisi olla vaikka hirveän lavea romaani.) Biljoona kertaa enemmän tavaraa kuin hangaariin mahtuu ja 'paskaaks siinä sitte' (No oliko tarpeelliset heittomerkit?) Tää runon sisennyt vastaakin joko hetkellistä tai pysyvää siirtymää uuteen ajatuksen virran sivuhaaraan, ja sit melotaan sitä hetki ja sit palataan. Ei mun kyllä ollut tarkoitus palata. Teorian valossa: mikä toi alun krökkö tuolla on? Uusi tyhjä sivu. Nyt. PS. Jos tää olis kirja niin seuraava sivu olis tyhjä, sori jos spoilasin mutta kun piti pistää itselle muistiin.


   Voiko omistuskirjoitus olla runo? - Kaleville ja Jaakolle: tiedätte kyllä. - Mainituille ja mainitsemattomille: kiitos. - Ja iskälle: 1) nytpä tiedät jos luit 1,5) ja mahdollisesti myös ajattelit 2) hä hä 3) pidä tätä haasteena filosofiseen kädenvääntöön 4) *valkoinen hansikas heilahtaa* Taidan harrastaa ajattelua. Hyvä harrastus. - Minna Pöntinen Kuopiossa 19.4.2009


  Back to poetry index

  © Minna Louhelainen 2014 / minagi (at) honeyacid.net