TILAUS

Tilauksen tekeminen

HUOM: EN OTA ENÄÄ VASTAAN KORU- TAI VAATETILAUKSIA; syksystä 2012 alkaen olen keskittynyt ainoastaan kuvataiteeseen. Vanha nettikauppani on toistaiseksi edelleen selattavissa lähinnä nostalgiasyistä. Alla esitetyt tilaustiedotkaan eivät siis pidä enää paikkaansa.

Voit lähettää vapaamuotoisen tilauksesi minulle osoitteeseen minagi@honeyacid.net.

Pakkaus- ja postikulut ja maksutavat

- Kivet/strandit/helmet: 1,00€
- Pienet esineet (rintanapit, korut, postikortit jne.): 2,00€
- Keskikokoiset esineet (tekstiilituotteet jne.): 4,00€
- Taide: A4-kuoressa postitettavat 2,00€; isommat mutta kevyehköt 4,00€; raskaat ja/tai paksut taulut tapauskohtaisesti
- Postiennakko: postikuluihin +4 €

Maksaa voit joko sähköpostin kautta lähetettävällä ennakkolaskulla, paketin mukana tulevalla laskulla (laskuissa aina 14 päivän maksuaika) tai postiennakolla. Kaikki hinnat sisältävät 0% ALVia.

Toimitusajasta

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee: jotkut tuotteet (esim. valmiina olevat korut) pystyn lähettämään heti tilauksen saatuani, mutta esim. postikortit painatan usein vasta tilauksesta joten niiden toimitusaika voi venyä muutamaan viikkoon. Toteutan kaikki tilaukset pääsääntöisesti niiden tulemisjärjestyksessä.

Tuotteiden laadusta ja palautuksista

Vastaan täysin työni jäljestä: mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen niin palauta se minulle käyttämättömänä 14 päivän sisällä ja saat mahdollisesti ennakkoon maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Alaikäisille ostajille

Pidän seuraavaa käytäntöä yllä molemminpuolisten ikävyyksien välttämiseksi: mikäli olet alaikäinen ja ostoksesi summa on huomattava (tapauskohtaisesti esim. yli 70-100 euroa), niin joudun yleensä pyytämään suostumuksen tilaukseesi huoltajaltasi, esim. sähköpostilla.